Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rólunk

Előfordul, hogy az ikreknek van egy különleges, saját nyelvük, amit csak ők értenek... nekünk ez a főzés, az ételek szeretete, gyerekkorunk ízeinek emléke a konyhánkban.

Amióta az eszünket tudjuk, imádunk enni, imádjuk a finom, házi fogásokat. Gyerekkorunkban rengeteg órát töltöttünk azzal, hogy figyeltük a Nagymamáinkat, Anyukánkat, akik órákat tudtak készülni egy-egy családi eseményre. Istenien főztek, és mindig tele volt az asztal jobbnál jobb ételekkel. Ahogy felnőttünk, egyre gyakrabban próbáltuk mi magunk is felidézni a régi ebédeket. A nagy változás 21 éves korunkban jött el, amikor mind a ketten elköltöztünk Angliába. Egy idő után már nagyon hiányoztak a hazai ízek, úgyhogy összegyűjtöttük a családi recepteket, családi biztatásra pedig bele is vágtunk az első közös szakácskönyvünkbe.

Szeretünk főzni, sütni, de azt is szeretjük, ha nem kell órákat töltenünk egy étel miatt a konyhában. Látni fogjátok, hogy a legbonyolultabbnak tűnő receptnél is a legtöbb munkát a sütő végzi helyettünk. Nagyon régi álmunk vált ezzel valóra, szerettük volna megmutatni, hogy lehet finomat főzni úgy, hogy közben nem kell amiatt aggódnotok, hogy mit rontotok el.

 

 

Amikor megszülettek a gyerekeink, szerettük volna, hogy nekik is olyan emlékeik legyenek, mint nekünk. Azt, hogy egy ízről, illatról később is az jusson majd eszükbe, milyen jó volt, amikor körbeülte a család az asztalt, ettünk, ittunk, és csak jól éreztük magunkat.